Bulgarian/English

неделя, 12 февруари 2017 г.

Нова концепция за регистрация в събитията от веригата на AIMS

Асоциацията на Международните Маратони и шосейни бягания на дълги разстояния (AIMS*-Association of International Marathons and Distance Races) подписа споразумение с иновативната, водещата на пазара японска компания R-Bies, за партньорство в процеса на регистрация в събитията.

Новата платформа за регистрация се нарича RUNNET-GLOBAL и е разработена съвместно с AIMS и R-Bies.

Досега, всяко събитие имаше собствен начин за регистрация и много от тях бяха налични единствено на собствения си език. Новото партньорство ще намали предизвикателствата пред участниците с регистрацията в различните събития. Платформата вече е в експлоатация.

Hiroaka Chosa- заслужил президент на AIMS, Paco Borao-действащ президент на AIMS и Jiro Hashimoto-президент на R-Bies  на официалната церемония в Токио
R-Bies са пионерите в японската рънинг индустрия. Пускат на пазара първото в Япония специализирано списание за бягане през 1976г., наречено "RUNNERS". През 1997г. създават RUNNET - платформа за регистрация в бегачески събития, която към момента разполага с над 2000 състезания само в Япония и над 2 млн. потребители.
R-Bies намериха начин да направят платформата си глобална

*AIMS е учредена през 1982г. в Лондон. Към днешна дата има над 400 членове в над 90 държави. Някои от тях са маратоните в Берлин, Ню Йорк, Амстердам, Хонг Конг, полумаратоните в Неапол, Загреб, Солун.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи